Blijf op de hoogte van ons groot onderhoud en download onze omgevingsapp! Klik hier voor de QR code!

Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van de Kiltunnel.

Voorbereidende werkzaamhedenVanaf 15 november tot en met 5 december hebben werkzaamheden invloed op het verkeer. Lees snel wat je in deze periode tegen komt als je door de Kiltunnel gaat.

ADR-tellingenADR-tellingen in de Kiltunnel.

Werkzaamheden in de Kiltunnel 2022Kijk snel voor een indicatie van de werkzaamheden in 2022.

Trots op onze bouwpartners!Succesvol weekend!Weersverwachting is bepalend voor het weekendwerk in oktober!Weekendwerkzaamheden 15 oktober 2021In het weekend van 15 oktober zijn we aan het werk!

Weekendwerkzaamheden 8 oktober 2021In het weekend van 8 oktober zijn we aan het werk.

Tijdelijk fietspadBigbags lans de rijbanenPrijsvraag!VleermuizenWat kan je de komende periode verwachten?Deze werkzaamheden komen eraan..

Afgelopen periodeWat voor werkzaamheden zijn er allemaal al gedaan?

Betalen via QR-codeBetalen zonder pinpas of contant geld. Dat kan met payconiq.

Start medio juli aan bouw loopbrugStart werkzaamheden middencabineTolstraten 3 en 4 richting DordrechtVanaf vrijdag 16 april vanaf 13.00 uur in verband met de weekendwerkzaamheden de tolstraten 3 en 4 richting Dordrecht afgesloten. 

Wanneer wordt er in de nacht gewerkt?Check snel de data voor de nachtwerkzaamheden.

Weekend werkzaamheden april 2021Hier vindt je de geplande weekenden!

Fietspad richting 's-Gravendeel weer open voor brommobielenFietspad richting 's-Gravendeel kan ook weer gebruikt worden door brommobielen vanuit de Rijksstraatweg.

Verplaatsen opwaardeerstationsOpwaarderen bij stations beperkt op woensdag 24 maart 2021.

Werkzaamheden in weekenden en nachten april 2021Omwonenden van de Kiltunnel zijn deze week geïnformeerd over de werkzaamheden in het weekenden en de nachten in april.

Omleiding bussen en tractorenAdreswijzigingenEerste paal geslagen....AanrijbeveiligingWat staat er op de planning voor het eerste kwartaal van 2021?Kijk snel wat er in het eerste kwartaal van 2021 op de planning staat voor het groot onderhoud!

Omleiding BrommobielenWil jij met je brommobiel door de Kiltunnel richting 's-Gravendeel? Check dan snel hoe je moet rijden.

Start werkzaamheden KiltunnelNadat vorige maand het plan van aanpak "Groot onderhoud Kiltunnel" officieel is geaccepteerd, gaan de werkzaamheden nu echt van start.

Groot onderhoud Kiltunnel van aanbesteding naar uitvoeringOp woensdag 28 oktober 2020 is het plan van aanpak ‘Groot onderhoud Kiltunnel’ formeel geaccepteerd door directeur Arie Bras van het Wegschap Tunnel Dordtse Kil. Met dit tekenmoment gaat de uitvoering van het groot onderhoud aan de Kiltunnel echt van start.

Wat brengt het groot onderhoud voor jou als gebruiker?Social mediaFijnstoffilterWelke oplossing kiest de Kiltunnel om de fijnstof te reduceren?

Voorzorgsmaatregelen COVID-19Wat kan jij doen als passant om de risico's te beperken?

Test voor soepele tolafhandelingEen van de doelstellingen van het groot onderhoud aan de Kiltunnel, is het verbeteren van de gebruikerscomfort. De afhandeling van tolbetaling moet zo soepel mogelijk verlopen. Voor passanten, maar ook voor de tolbeambten.

Groot onderhoud Kiltunnel officieel van start, maar nog niet zichtbaarDe uitvoering van het groot onderhoud van de Kiltunnel is op 31 oktober 2019 formeel van start gegaan. In de gezamenlijke bouwkeet voor het projectteam van opdrachtgever Wegschap Tunnel Dordtse Kil en aannemerscombinatie sKILs, bestaande uit Dynniq en Mourik Infra, hebben Kiltunnel-directeur Arie Bras, algemeen directeur van Mourik Infra BV William van Niekerk en Evert Jan Pluimers, directeur Operations Mobility van Dynniq Nederland BV, de engineeringsovereenkomst getekend.

Koolmezenkasten tegen eikenprocessierupsLangs het fietspad van de Kiltunnel zijn 25 koolmezenkasten opgehangen. Het Wegschap Tunnel Dordtse Kil hoopt dat de nestkasten snel in gebruik worden genomen, zodat koolmezen de daar aanwezige eikenprocessierups kunnen bestrijden. Het wegvreten van deze rupsen door koolmezen is een beproefde methode om overlast voor passerende scholieren te voorkomen. De haren van eikenprocessierupsen kunnen ernstige jeuk veroorzaken. De houten, blauwe nestkastjes zijn gemaakt door cliënten van GemivaSVG Groep uit Strijen. Vrijwilligers van Hoekschewaards Landschap hebben de nestkastjes opgehangen.

Volg ons, meld je aan voor de nieuwsbrief